ensq

Nëse akoma nuk keni një webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj, apo websajti juaj nuk është funksional siç do të dëshironit, ju jeni duke humbur kohën tuaj e njëkohësisht edhe pasqyrimin e punës suaj tek shfletuesit – klientet tuaj të mundshëm, e me çka natyrisht që do të humbësh edhe klientet potencial. Ne përdorim teknologjinë më të fundit për krijimin e faqeve sa më atraktive dhe të shfrytëzueshme për lloje të ndryshme te bizneseve, organizatave, klubeve, etj dhe atë dizajnimin e bëjmë për një kohë të shkurtër dhe për një kosto të ultë financiare krahasuar me konkurrentet tonë dhe kjo për shkakun se në ekipin e webdizajnerëve tonë kemi profesionist që njohin lëmitë përkatëse!

Për websajtin tuaj të ardhshëm ofrojmë serverë të shpejtë dhe të sigurt, DOMAININ (www.biznesijuaj.com, .net, .in, .me, .online), SERVERIN (Pa limit hapësira, transfer dhe E-MAILA me domainin tuaj), SSL Certificate (certifikatën e sigurisë), Thems-in (shabllonin që ju zgjedhni), mirëmbajtjen falas për 1 VIT, etj, të gjitha këto për një kosto prej 199.00 €.

(nëse do t’i porosisni sëcilin produkt veç e veç, vetëm kostoja e produkteve, pa dizajn, do të kishte thuajse të njëjtin çmim që ofrojmë ne dhe atë: DOMAINI 13€, SERVERI 62 €, SSL Certificate 20 €, Themsi ‘shablloni’ 60 €, taksat bankare për secilin produkt veç e veç, etj), duke mos përfshirë edhe koston e mirëmbajtjes 1 vit falas dhe përkrahjës 24/7 nga stafi ynë.

Përfitoni nga kjo ofetë që do të jetë aktive gjatë kësaj vere.

Ne ju kemi ofruar disa modele të webfaqeve për disa lloje biznesesh, të cilat mund ti gjeni në të djathtë të kësaj menuje nese shfletoni prej desktopi, apo poshtë kësaj menuje nëse e shfletoni nga Smartphone.

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.

    Top