ensq

Disa sekonda, vetëm kaq ju duhet që biznesi juaj të terhjek vëmendjen e klientëve potencial. Për ta zgjuar kureshtjen dhe t’i bindeni klientët në seriozitetin e kompanisë suaj, natyrisht që juve ju duhet një pasqyrim i mirë i biznesit tuaj karshi tyre. Një plan i mirë i marketingut, një baner i mirë, një logo profesionale, një prezantim i mirë, kanë rëndësi primare për klientin në mënyrë që të ju përzgjedh juve për ofrimin e produktit apo shërbimit përkatës. Në tregun e konkurrencës, marketingu, gjegjësisht reklamimi i produktit tuaj ka shumë rëndësi për klientët potencial. Logoja dhe baneri reklamues i kompanisë suaj janë pasqyrë e juaj karshi klientit.

DesignPlus ju ofron mundësinë që ju këtë ta bëni lehtë, gjegjësisht që ju te keni një logo unike për biznesin tuaj, si dhe mundësinë e krijimit të të gjitha llojeve të banereve reklamues të përshtatshëm për web dhe shtypje për një kosto të ultë dhe kohë fleksibile, si dhe shërbime tjera të dizajnit si:

Dizajni grafik

Logot, Identiteti i kompaisë

Broshurat, pllakatat

Katalogjet

Ftesat

Paketimet

Tiketat, CD mbulueset

Raportet vjetore

Gazetat & revistat

Vizit kartat

Posterët

Publikimet tjera

Gjithashtu DesignPlus ofron edhe logo unike të gatshme të cilat mund t’i porosisni dhe më pas të ia përshtatni nevojave të biznesit apo organizatës suaj.

Për të porositur logon e gatshme të cilën pastaj ju mund ta modifikoni dhe të përshtatni me nevojat tuaja, klikoni në butonin e më poshtëm. Ndërsa nëse dëshironi që ne të ua dizajnojmë logon sipas nevojave tuaja, atëherë na kontaktoni përmes Contact Form, E-mailit apo numrit të telefonit.

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.

    Top