ensq

WEB HOSTING

WEB HOSTING

Shared Hosting, Cloud Hosting, VPS Servers & Dedicated Servers

Web hosting është një shërbim që u lejon bizneseve, organizatave dhe individëve të vendosin (hostojn) web faqen e tyre në internet. Një ofrues i shërbimit të web hosting, është një biznes që ofron paisjet teknologjike dhe paisjet e shërbimet tjera të nevojshme që faqen tuaj ta hostoni në internet. Faqet e internetit janë të hostuara ose të ruajtura në kompjuterë të veçantë të quajtur SERVER. Ne ofrojmë Server të shpejtë, të fuqishëm dhe 100% online, me bazë në USA, Britani të Madhe, Turqi apo Indi, varësisht se ku i përshtatët klientit t’i ketë.

Nëse vendosni të krijoni dhe të hostoni faqen tuaj përmes DesignPlus, ju do të keni domainin personal i cili vjen me 2 E-mail adresa falas, plus keni E-Mail adresa pa limit në hostin – serverin që porosisni, e që gjithashtu, varësisht nga buxheti juaj, ju mund të zgjidhni Shared Hosting (serverët më të lire që fillojnë nga 2.99 Euro në muaj), pastaj Cloud Hosting (që fillojnë nga 9.14 euro në muaj) VPS Servers (që fillojnë nga 13.19 euro në muaj) dhe Server të Dedikuar që fillojnë nga 66.60 euro në muaj.

Për detaje rreth çmimeve të pakove tona të Web Hosting klikoni më poshtë:

WEBFAQE PROFESIONALE

WEBFAQE PROFESIONALE

Webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj!

Nëse akoma nuk keni një webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj, apo websajti juaj nuk është funksional siç do të dëshironit, ju jeni duke humbur kohën tuaj e njëkohësisht edhe pasqyrimin e punës suaj tek shfletuesit – klientet tuaj të mundshëm, e me çka natyrisht që do të humbësh edhe klientet potencial. Ne përdorim teknologjinë më të fundit për krijimin e faqeve sa më atraktive dhe të shfrytëzueshme për lloje të ndryshme te bizneseve, organizatave, klubeve, etj dhe atë dizajnimin e bëjmë për një kohë të shkurtër dhe për një kosto të ultë financiare krahasuar me konkurrentet tonë dhe kjo për shkakun se në ekipin e webdizajnerëve tonë kemi profesionist që njohin lëmitë përkatëse!

Për websajtin tuaj të ardhshëm ofrojmë serverë të shpejtë dhe të sigurt, DOMAININ (www.biznesijuaj.com, .net, .in, .me, .online), SERVERIN (Pa limit hapësira, transfer dhe E-MAILA me domainin tuaj), SSL Certificate (certifikatën e sigurisë), Thems-in (shabllonin që ju zgjedhni), mirëmbajtjen falas për 1 VIT, etj, të gjitha këto për një kosto prej 250€.

Në opsionin Modele të Web ju kemi ofruar disa modele të webfaqeve për disa lloje biznesesh, të cilat mund ti gjeni në menynë kryesore, e të cilat ne do të mund t’i dizajnojmë për ju.

DIZAJN GRAFIK

Graphic Design

Dizajnim logosh, broshurash, posteresh etj..

Vetëm disa minuta, kaq ju duhen për ta tërhequr vëmendjen e konsumatorit tuaj potencial.

Si mundeni ta zgjoni kurreshtjën dhe t’i bindeni ata që për vetëm disa sekonda të shikojnë nga afër produktet dhe shërbimet e kompanis tuaj, dhe të jenë blerësit potencial, e  gjithë kjo fillon me logon  dhe banerin tuaj, që janë faktoret kryesor të marketingut tuaj online. Në tregun e konkurrences së plotë, një logo dhe një brand i juaji janë jashtëzakonisht të rëndësishme  në suksesin e kompanisë suaj.

Logoja është pasqyra e kompanisë. Ne kemi një staf profesional të përkushtuar në punë për çka ju ofrojmë mundësnë që ta keni logon dhe bannerin unik për biznesin tuaj.

Një logo dhe një baner i duhur mund ta bëjë biznesin tuaj me reputacion dhe një e pavend mund ta dëmtoj imazhin e biznesit tuaj.

Na lejoni neve të krijojmë për ju grafikë me dukje profesionale, e cila do ta veçoj prezantimin tuaj nga të tjerët!

KRIJIM I VIDEOVE

Krijim dhe Editim të Videove

Video të përshtatshme në dizajn dhe në kohë për promovim të bizneseve apo produkteve përkatëse që ata ofrojnë

A jeni duke kërkuar të ndryshoni mënyrën se si kompania juaj prezanton produktet dhe shërbimet? A dëshironi të kuptoni thellësinë e emocioneve që mund të shkakton një video cilësore? Ne, në DEISIGN PLUS kemi një pasion për krijimin dhe editimin e videove që do t’i japin jetë vizionit tuaj. Eksplorojeni një botë të plotë të mundësive duke na besuar shërbimin tonë të specializuar dhe kreativ. Çfarë na dallon nga të tjerët, është angazhimi ynë ndaj cilësisë së lartë dhe kreativitetit të jashtëzakonshëm. Ekipi ynë i talentuar i dizajnerëve dhe editorëve profesional përdor teknologjinë dhe mjetet më të avancuara për të krijuar videot që i përshtaten perfekt identitetit dhe mesazhit të kompanisë suaj. Nga skriptimi dhe montazhi deri në përfundim, ne punojmë me kujdes të plotë për të siguruar që çdo element të përmbajë thelbin dhe forcën e nevojshme për të bërë një impakt të fuqishëm në audiencën tuaj.

E dimë që secila kompani ka nevoja dhe synime të ndryshme. Prandaj, ne ofrojmë paketa të përshtatshme që plotësojnë nevojat tuaja specifike. Nga videot për korporata dhe reklamat e produktit, deri te video tutoriale dhe animacione, ne kemi dijeni të thelluara për të punuar në projekte të ndryshme dhe t’i japim atyre vlerën maksimale.

LOGO DESIGN

Dizajnim Logosh

Dizajnim logosh, broshurash, posteresh etj..

Kur një markë përfaqësohet me një logo të fuqishëme dhe unike, ajo përhap një përshtypje të paevitueshme. Për ne, në “Design Plus,” krijimi i logove është arti i shprehjes së identitetit të kompanisë tuaj në një pamje simbolike. Kemi ekipin e dizajnerëve të talentuar që i japim jetë vizionit tuaj dhe sjellin përpara një logo që do t’i lej përshtypje klientit dhe do të thelloj ndikimin e markës suaj.

Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është të keni një logo që tregon tërësinë dhe vlerën e markës suaj. Nga konceptimi fillestar deri në versionin final, ne punojmë me pasion për të gjetur ide të shkëlqyera dhe inovative. Përdorimi i ngjyrave, formave, dhe elementeve simbolike është përparësia jonë, dhe ne jemi të përkushtuar për të siguruar që logoja e krijuar për ju të jetë e përshtatshme për identitetin dhe strategjinë e markës suaj.

Nuk ka një përmasë e njëjtë për të gjitha. Ne i pranojmë sfidat unike të secilit klient dhe i ofrojmë një proces të personalizuar për krijimin e logove. Njohja e thellë e markës suaj dhe vlerave tuaja është baza jonë për të krijuar një logo të jashtëzakonshëm që do të bëjë ndryshimin. Nga konsultimet fillestare, ndërhyrjet e klientit në fazat e ndërmjetme, deri te përfundimi, ju jeni pjesë e çdo hapi të rrugës.

MENAXHIM I RRJETEVE SOCIALE

Krijim dhe Editim të Videove

Video të përshtatshme në dizajn dhe në kohë për promovim të bizneseve apo produkteve përkatëse që ata ofrojnë

Aktivitetet e biznesit janë të pandërprera në botën e rrjeteve sociale. Nëse dëshironi të rritni ndikimin tuaj dhe të bëheni një lider për shërbimet tuaja në treg, menaxhimi i rrjeteve sociale në këtë kohë është thelbi i suksesit. Ne, në “Design Plus,” ofrojmë një shërbim të avancuar të menaxhimit të rrjeteve sociale që do të përmirësojë prezencën tuaj në internet dhe do t’ju ndihmojë të keni një pasqyrim të fuqishëm në komunitet.

Në një botë të kapur nga mediave sociale, angazhimi i vërtetë me audiencën është shtrati i parë drejt rritjes së biznesit. Ne e kuptojmë rëndësinë e krijimit të lidhjeve të forta dhe të përjetshme me audiencën tuaj. Përdorimi i strategjive të menaxhimit të rrjeteve sociale, duke përfshirë postime të përshtatshme, përgjigje të shpejta dhe kontribut të vazhdueshëm, është mënyra jonë për të siguruar që ju të lidheni me publikun tuaj në një nivel personal dhe të ndërtoni një bazë të besueshme të klientëve.

Nuk ka një rrugë të vetme drejt suksesit në rrjetet sociale. Çdo biznes ka nevojat e veta dhe synime të ndryshme. Në “Design Plus,” ne ndërtojmë një plan të personalizuar dhe të përshtatshëm për menaxhimin e rrjeteve sociale të biznesit tuaj. Analiza e konkurrencës, identifikimi i audiencës së synuar dhe përcaktimi i qëllimeve të qarta janë hapat e parë drejt krijimit të një strategjie efikase që do t’ju japë rezultate të dukshme dhe të qëndrueshme.

PËRKTHIME PROFESIONALE

Përkthime Profesionale

Hapi rrugën Komunikimit Global me “Design Plus”: Përkthimet Profesionale që ngrisin biznesin tuaj në një nivel të ri

Në një botë të ndërlidhur gjithnjë e më shumë, komunikimi global është thelbi i një biznesi të suksesshëm. Ne, në “Design Plus,” ofrojmë shërbime të përkthimit profesionale që i ndihmojnë kompanive të shpërblejnë sfidat e gjuhëve dhe kulturore. Duke krijuar lidhjet e duhura dhe duke përkthyer mesazhet tuaja me saktësi, ne ju japim mundësinë të rriteni në tregjet ndërkombëtare dhe të shpërhapni ndikimin e markës suaj në nivel global. 

Ne kemi një ekip të përkushtuar të përkthyesve të talentuar dhe certifikuar që njohin thellësisht gjuhët dhe kulturat me të cilat punojmë. Përkthyesit tanë profesionistë janë ekspertë në fushat e tyre dhe ndjekin standardet më të larta të përkthimit. Pavarësisht kompleksitetit të projektit, ne punojmë me kujdes të plotë dhe saktësi për të siguruar që përkthimet tona të jenë të profesionale dhe të sakta në çdo aspekt.

Ne e kuptojmë rëndësinë e disponueshmërisë së përkthimeve në gjuhët e kërkuara në treg. “Design Plus” ofron shërbime përkthimi nga gjuha shqipe në gjuhë të ndryshme, dhe anasjelltas, ku përfshihen gjuha angleze, gjermane, serbe, turke dhe e të tjera. Nga dokumentacioni korporativ dhe materialet e marketingut, deri te tekstet juridike dhe literatura, ne kemi përvojën dhe aftësitë për të përkthyer tekste të ndryshme dhe të mbuluar çdo kërkesë gjuhësore.

Top