ensq

Domain name apo emri i webfaqes

Çfarë është një Domain?

Domaini është “emri” i webfaqes suaj, adresa se ku do të shfaqet përmbajtja e webfaqes suaj psh. www.biznesijuaj.com. DesignPlus është  partnere në biznes me Resellerclub dhe Hostgator me seli në SHBA dhe Indi, kompani që bëjnë hostimin e të gjitha wefaqeve që kemi punuar deri më tani, me sigurinë më te lartë të ofruar në treg.

Nuk keni Domain?

Hapi i parë për ta vendosur prezantimin e biznesit tuaj online, është duke regjistruar domain emrin tuaj. Ne për ju mund të regjistrojmë domain emra me .com, .net, .org, .biz, .info, .al, .eu dhe mijëra shtesa tjera.

Për të shikuar se a është emri juaj i domainit i lirë klikoni në butonin e më poshtëm dhe kërkoni për emrin e domanit tuaj. 

Çka është Hostimi?

Secila webfaqe duhet ta ketë një vend fizik diku në ndonjë server, ku vendosen të gjitha shënimet e futura në atë websajt. Në rast se ju porositni që DesignPlus të bëjë dizajnimin e websajtit tuaj, në çmimin e dizajnimit apo ridizajnimit të web faqes, klientëve tonë ju ofrojmë hapësirë (hostim) dhe domain falas, sipas ofertës që gjenden në rubrikën webfaqe, dhe gjithashtu u garantojmë serverë të shpejt dhe të sigurt.

Çfarë tjetër?

Gjithashtu, ne për webfaqën tuaj ofrojmë të gjitha llojët e domainave .com, .org, .net, .info, .eu e qindra lloje tjera të cilat mund ti prosisni nga webfaqja jonë që shërbenë për shitblejrën e shërbimeve të hostimit, si: Shared Hosting, Cloud Hosting, VPS Servers, Dedicated Servers, Managed Servers, Business and Enterprise Emails, SSL Certificates, Auto Backup, e qindra shtesa tjera që shërbejnë për menaxhimin e websajtit tuaj. Porositë për secilën veç e veç mund ta bënë nga websajti ynë për këto shërbime https://www.designplus-ks.eu. 

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.

    Top